için kaldı

Ünal: Seçimden sonra dolar 5 TL’nin altına düşecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, dolar kurunun yerel seçimlerden sonra 5 TL’nin altına düşeceğini söyledi.

Ünal: Seçimden sonra dolar 5 TL’nin altına düşecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
1 Mart 2019 Cuma 15:57

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Gaziantep’te düzenlenen bir etkinlikte konuştu. Ünal, "Amaç doları 10 liraya kadar çıkarıp yüksek ısınmayla Türkiye'nin adeta ekonomisinin çatısını çökertmekti. Dünyada birçok ülkede kullandıkları yöntemle sonuç aldılar. Ama Türkiye'de sonuç alamadılar. Yani bizim nasıl dirençli olduğumuzu göstermesi anlamında bu önemli. Şimdi analizlerde gözüken o ki seçimlerden sonra dolar 5'in de altına düşecek" dedi.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Ahmet Uzer, Nejat Koçer ve Müslüm Yüksel ile AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci de katıldı.

Yerel yönetimlerde elde ettikleri başarı çıtasını daha yukarı taşımak ve halkın sorunlarını çözmek istediklerini ifade eden Mahir Ünal, AK Parti'nin 25 yıllık yerel yönetim tecrübesi ile bunu başarabilecek tek parti olduğunu iddia etti.

CHP ve İYİ Parti'nin milletin yanında durmayarak 'Millet ittifakı' ismini hak etmediğini söyleyen Mahir Ünal, şöyle dedi:

"Biz sorunları büyütemeyiz, bizim çözümleri büyütmemiz gerekir. Biz neden CHP'ye kızıyoruz? Neden CHP ve İYİ Parti'ye 'siz Millet İttifakı adını hak etmiyorsunuz' diyoruz? Çünkü mesele memleket meselesi olduğunda milletin yanında durmuyorlar. 15 Temmuz'u yurt dışında 2 yıldan bu yana FETÖ ağzıyla anlatan, 'kontrollü darbe' diyen, 'tiyatro' diyen, milletin varoluş, yok oluş mücadelesi verdiği o geceyi uluslararası alanda, FETÖ'cülerin ağzıyla anlatan bir siyasi anlayış, Millet İttifakı ismini hak etmiyor.

En ufak bir sorun olduğunda o sorunu büyüten, o sorundan beslenen, o sorunu istismar eden, Türkiye'nin çözüm kapasitesine inanmayan, Türkiye'nin gelişim yeteneğine inanmayan, şehirlerimizin rekabet anlayışına inanmayan CHP belediyelerinde hala 1994'ten bugüne değişen bir şey yok. Zaten, CHP ile ilgili çok konuşmaya da gerek yok. Kendi iç krizlerini yönetemeyenlerin, Türkiye'yi yönetmesini bekleyemeyiz."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar