için kaldı

Ünal: Erdoğan hem seçim kazanıyor hem de rakibinin pozisyonunu belirliyor

Habertürk ekranlarına konuk olan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Liderlik hem kendi tabanını hem de rakibinin pozisyonunu belirlemektir. Recep Tayyip Erdoğan hem seçim kazanıyor hem de rakibinin pozisyonunu belirliyor. Lider kendi muhatabını kendisi belirler" dedi.

Ünal: Erdoğan hem seçim kazanıyor hem de rakibinin pozisyonunu belirliyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 20:27

Liderlik hem kendi tabanını hem de rakibinin pozisyonunu belirlemektir. Recep Tayyip Erdoğan hem seçim kazanıyor hem de rakibinin pozisyonunu belirliyor diyen AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Meral Akşenr'i muhatap alsaydı... Lider kendi muhatabını kendisi belirler. Sayın Cumhurbaşkanımız kendisine bu yönde muhatap olarak Muhharrem İnce'yi aldı.  Erdoğan karşıtlığı dışında ne anlatıyorlar? Bir vaatte bile bulunamıyorlar. Yol diyecekler hepsi yapıldı, okul diyecekler hepsi yapıldı. Ne diyecekler?" diye konuştu.

"Nitelik olarak Türkiye sıçrama yapacak"

Mahir Ünal, "Nitelik olarak Türkiye sıçrama yapacak. En temel sorunlarımızdan birisi de çevre. Atık suların arıtılması, katı atıkların dönüştürülmesidir. Yatırım yapacağımızı o kadar çok geniş alan kar ki bunlarla ilgili milyonlarca önümüzde yapmamız gereken şeyler var. 'İktidar partisi vaatte mi bulunur, 16 yılda bunları neden yapmadınız?' diyorlar. Biz zaten bunları karşılaya karşılaya geldik. " şeklinde konuştu.

"Mağlubiyet üzerine hiç hesabımız olmadı"

Bir B planınız var mı sorusuna Ünal, "Mağlubiyet üzerine hiç hesabımız olmadı. Bunu hiç düşünmedik. Hiç böyle bir gündemimiz olmadı. Biz yol yürüyor, önümüze bakıyoruz. 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımız seçilecektir AK Parti'de. Ben başka bir şey görüyorum, İnce diyordu ya 'çıkmışsın yenilmişsin, çıkmışsın yenilmişsin' artık 8 defa yenilince mitingler de heyecan hissedince olduk diye düşündüler, biz bunu 15 yıldır yaşıyoruz. Buna sarhoş oluyorsa..." diye konuştu.

"Pehlivan kendi kategorisinde olmayan biriyle çıkmaz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İnce ile bir televizyon programına katılmayı kabul etmemesinin nedeni olarak Ünal, "Pehlivan kendi kategorisinde olmayan biriyle çıkmaz. 8 defa kaybetmişsin. Kemal Kılıçdaroğlu 9. yenilgiyi almak için sen yenil diyerek, 'hadi gel bakalım Muharrem' diye seni kürsüye çağırdı. 'Ben zenciyim' diyor ben de diyorum ki evet sen CHP'nin zencisisin." açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar