Ümitcan Uygun tutuklandı

Gelen son dakika haberine göre; Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olarak görülen Ümitcan Uygun geçtiğimiz gün, sosyal medya üzerinden uyuşturucu içerken canlı yayın yapmıştı. Gözaltına alınan Uygun bugün adliyeye sevk edildi. Adliyedeki işlemleri tamamlanan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi

Ümitcan Uygun tutuklandı
Son Güncelleme: 11 Ocak 2021 Pazartesi 16:34
11 Ocak 2021 Pazartesi 14:54

Ankara'da evinde cansız bedeni bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun, sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaptığı sırada uyuşturucu kullandı. Polis ekiplerinin ihbar üzerine adresine baskın yaptığı Uygun kaçmaya çalıştığı sırada yakayı ele verdi. Zanlının yanında babası Durak Uygun da gözaltına alındı. 

Bugün ifadesi alınan zanlılar, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince adliyeye sevk edildi.

Sevk sırasında görüntülenen Uygun'un ters kelepçeli şekilde polis aracına bindirilmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Zanlılar hakkında uyuşturucuyu özendirmek suçundan işlem yapılacağı bildirildi. 

Tutuklandı

Adliyedeki işlemleri tamamlanan Ümitcan Uygun tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aleyna Çakır’ın ölümü

Ümitcan Uygun, Türkiye tarafından Aleyna Çakır'a uyguladığı şiddet görüntüleriyle tanındı. Çakır'ın evinde bornoz askısıyla canına kıymış şekilde bulunmasının ardından ölümün baş şüphelisi olarak sorgulanan Uygun, kendisinin bu olayla alakası olmadığını savunmuştu.

Tüm ifadelerinde benzer cümleler kuran Uygun, daha sonra serbest bırakılmıştı. Annesinin intihar etmesiyle yeniden gündeme gelen Uygun, o dönemde Müge Anlı'yı tehdit etmesiyle çok konuşulmuştu.

Yaşanan gelişmeler kamuyounda büyük yankı uyandırmış, adli tıp raporu ise Çakır'ın herhangi bir müdahale olmadan kendi canına kıydığını ortaya koymuştu.

Bu gelişmenin üzerine zanlı Uygun, aynı akşam sosyal medya hesabından uyuşturucu kullanırken canlı yayın yapmıştı. 

Sosyal medya kullanıcıları, skandal görüntülerin ardından Uygun'un tutuklanması için hashtagler oluştmuş, düzenlenen operasyonda Uygun dün öğle saatlerinde gözaltına alınmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar