için kaldı

AK Parti sözcüsü Çelik'ten Ermenistan'a tepki: Uluslararası toplum Ermenistan’ı mahkum etmelidir

AK Parti sözcüsü Çelik, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına tepki göstererek, "Ermenistan’a bağlı katliam şebekeleri bu saldırılarla insanlık suçu işliyor. Ermenistan’a karşı uluslararası toplum sesini yükseltmelidir." açıklamasında bulundu.

AK Parti sözcüsü Çelik'ten Ermenistan'a tepki: Uluslararası toplum Ermenistan’ı mahkum etmelidir
Son Güncelleme: 27 Eylül 2020 Pazar 11:01
27 Eylül 2020 Pazar 10:54

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik başlattığı saldırılara tepki göstererek, "Ermenistan bir kere daha hukuk tanımaz bir provokasyon gerçekleştirdi. Ermenistan’a bağlı katliam şebekeleri bu saldırılarla insanlık suçu işliyor
Ermenistan’a karşı uluslararası toplum sesini yükseltmelidir" dedi.

AK Partili Çelik, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Ermenistan'a karşı uluslararası toplumu tepki göstermeye çağırdı.

Çelik, "Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısını şiddetle kınıyoruz. Ermenistan bir kere daha hukuk tanımaz bir provokasyon gerçekleştirdi. Ermenistan’a bağlı katliam şebekeleri bu saldırılarla insanlık suçu işliyor. Ermenistan’a karşı uluslararası toplum sesini yükseltmelidir. Türkiye Azerbaycan'ın yanındadır... Ermenistan ateşle oynuyor ve bölge barışını tehdit ediyor. Bu saldırılar Ermenistan’ın uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi. Uluslararası toplum Ermenistan’ı mahkum etmelidir. Türkiye bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Azerbaycan'ın yanında olmaya devam edecektir. Saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar