Ülkü Ocakları Genel Başkanı’ndan tartışma yaratan açıklama

Şehit cenazesinde saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaorğlu hakkında Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’ten açıklama geldi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı’ndan tartışma yaratan açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
24 Nisan 2019 Çarşamba 10:35

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çubuk’ta katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğramıştı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, saldırı hakkında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye karşı yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Ateş şu ifadeleri kullandı;

"Her zamanki gibi kökü ve kökeni belli bazı odaklardan yönlendirilen bu saldırılarda, güya Genel Başkanımızın, Kılıçdaroğlu'na saldırıyı desteklediği, savunduğu savı ileri sürülmektedir. Aklı kıt olana anlatmak, görmek istediği gibi görene göstermek zordur; ama yine de anlatalım. Kılıçdaroğlu'nun önlem almadan, HDP ile ittifakı bariz ortadayken, hassasiyetin çok yüksek olacağı belli olan şehit cenazesine katılması bir provokasyon değilse ahmaklıktır.

Genel başkanımızın haklı uyarılarını enine boyuna düşünmeden sosyal medyada bir saldırı başlatmakta kimsenin haddi değildir. Ancak görünen o ki CHP ikazı anlamamış ve liderimize laf yetiştirmeye hatta camiamızı töhmet altında bırakmaya gayret etmiştir. Ülkü Ocakları, liderine yapılacak saldırılara misliyle cevap verecektir. Sabrımız taşarsa öfkemiz sel olur. Kimse sokağı ajite etmemelidir."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar