Bakan Kasapoğlu'ndan gençlere müjde: 18-25 yaş arasına ücretsiz Müzekart verilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere müze ve ören yerlerine ücretsiz girebilecekleri "Müzekart GNS" dağıtacaklarını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu'ndan gençlere müjde: 18-25 yaş arasına ücretsiz Müzekart verilecek!
Son Güncelleme: 2 Temmuz 2022 Cumartesi 16:18
2 Temmuz 2022 Cumartesi 16:15

Türkiye'nin tüm şehirlerinden gençlerin kültür, sanat, spor, seyahat faaliyetlerine erişiminde fırsat eşitliği sağlamak ve gençlerin sosyalleşmelerini desteklemek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Genç Ne Sever" platformunun tanıtım toplantısına katılan Bakan Kasapoğlu, konuşma yaptı.

Bakan Kasapoğlu, 18-25 yaş aralığındaki gençlere müze ve ören yerlerine ücretsiz girebilecekleri "Müzekart GNS" verileceğini duyurdu. 

YURTLARDA ÜCRETSİZ KONAKLAMA İMKANI

Kartların "gencnesever.com" internet sitesinden alınabileceğini dile getiren Kasapoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı'mız yaz dönemi seyahat seven genç arkadaşlarımız için muhteşem bir haber vermişti. Gençlerimiz, 15 Temmuz-1 Eylül'de 81 ilde seçilen yurtlarımızda ücretsiz konaklama imkanına kavuşmuştu. Bu çalışmanın; genç seyyahlar için, ülkemizi gezmek isteyen, kültürel zenginliğimizi tecrübe etmek isteyen gençlerimiz için çok önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Gençlerimizin yoğun bir şekilde bu fırsatı değerlendireceğine inanıyorum. Şimdi başka bir sürprizimiz var.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar