Karamollaoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı: Türkiye’yi hak ettiği yerlere taşıyacağız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından Cumhuriyetin 99. yıl dönümüne ilişkin kutlama mesajı paylaştı. Karamollaoğlu, "Yeniden Büyük Türkiye" ve "Yaşanabilir Türkiye"yi inşa etmenin azim ve kararlılığını taşıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği, enerjisi ve bize olan güveniyle Türkiye’yi hak ettiği yerlere taşıyacağız." dedi.

Karamollaoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı: Türkiye’yi hak ettiği yerlere taşıyacağız
Son Güncelleme: 29 Ekim 2022 Cumartesi 15:52
29 Ekim 2022 Cumartesi 15:50

Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yıl dönümü olan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanıyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından Cumhuriyetin 99. yıl dönümüne ilişkin kutlama mesajı yayınladı.

Karamollaoğlu, mesajında "Bizler, Cumhuriyet'in yeni yüzyılına girerken işte bu ruhla "Yeniden Büyük Türkiye" ve "Yaşanabilir Türkiye"yi inşa etmenin azim ve kararlılığını taşıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği, enerjisi ve bize olan güveniyle Türkiye’yi hak ettiği yerlere taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Cumhuriyet; tükenmekte olan umutların, milletin azmi ve kararlılığıyla yeniden yeşerdiği bir zaferin en büyük kazanımıdır. Canları pahasına mücadele ederek bu toprakları bize yurt kılan şehitlerimizin bize bıraktığı eşsiz mirastır Cumhuriyet.

Canları pahasına mücadele ederek bu toprakları bize yurt kılan şehitlerimizin bize bıraktığı eşsiz mirastır Cumhuriyet.

Cumhuriyet'in ruhu ise milletimizin yazdığı destana şekil veren mücadele, azim, kararlılık ve imandır. Bu ruh, ülkemizi 100 yıldır her şeye rağmen ayakta tutuyor ve geleceğe ümitle bakmamızı sağlıyor.

Bizler, Cumhuriyet'in yeni yüzyılına girerken işte bu ruhla "Yeniden Büyük Türkiye" ve "Yaşanabilir Türkiye"yi inşa etmenin azim ve kararlılığını taşıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği, enerjisi ve bize olan güveniyle Türkiye’yi hak ettiği yerlere taşıyacağız.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bizlere bu kararlılık, azim ve mücadele ruhunu ve en önemlisi Cumhuriyeti miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar