Türkiye’nin en iyi işi projesi nedir?

6 bin kişinin başvuruda bulunduğu ‘Türkiye’nin en iyi işi’ projesi nedir? Nasıl başvuru yapılır? Son başvuru süresi ne zaman?

Türkiye’nin en iyi işi projesi nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
30 Mayıs 2018 Çarşamba 11:03

 ‘Türkiye’nin en iyi işi’ projesine 6 bin kişi başvuruda bulundu. Muğla’da bulunan Ortaca ilçesi belediyesi, ilçesini tanıtımı için faklı bir yol denedi. ‘Türkiye’nin en iyi işi’ projesiyle seçilecek bir kişi profesyonel turist olarak bölgeyi gezip fotoğrafları ve tatil deneyimlerini sosyal medyadan paylaşacak.  Karşılığında alacağı ücret ise 30 bin TL. bu proje şu ana kadar 6 bin kişi başvuruda bulundu.

10 günde, belediyenin ve projenin internet sitesine giren yaklaşık 6 bin kişi resmi başvuru yaptı. Aralarında yabancıların da olduğu adaylar, internet sitesindeki formu doldurup kendilerini tanıtan 2 dakikalık video da ekledi.

Bestjobinturkey.com adresinden başvuru yapanlar arasında öğrenci, işkadını, fotoğrafçı, sosyal medya uzmanı, rehber, öğretmen, doktor, işadamları ve gezginler de var.

Habertürk’te yer alan habere göre, Best Job In Turkey (Türkiye’nin En İyi İşi) projesiyle seçilecek bir kişi, profesyonel turist olarak 1 ay boyunca gezip tatil deneyimlerini ve fotoğraflarını Instagram, Facebook, Youtube gibi sosyal medya hesaplarında paylaşacak. Tüm masrafları Ortaca Belediyesi, esnaf ve STK’lar tarafından karşılanacak olan profesyonel turist, tatilin sonunda 30 bin lira da maaş alacak.

Sigortası yapılacak olan profesyonel turistin herhangi bir sigortalı iş ya da kurumda çalışılmaması şartları var.  Son başvuru tarihi ise 14 Temmuz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar