için kaldı

TOGG'dan fiyat listesi açıklaması!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobil TOGG 29 Ekim 2022'de banttan inecek. TOGG'un çıkışına az bir süre kala fiyata dair iddalar konuşulmaya başlanmıştı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu yaptığı açıklamayla iddialara son noktayı koydu. Resmi olarak yapılan duyuruda son günlerde ortaya çıkan fiyat listeleri, ön sipariş-satış kampanyaları gibi spekülatif haberlere itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı.

TOGG'dan fiyat listesi açıklaması! - Sayfa 1

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, son günlerde ortaya çıkan fiyat listeleri, ön sipariş-satış kampanyaları gibi spekülatif haberlere itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı.

1 9
 
TOGG'dan fiyat listesi açıklaması! - Sayfa 2

Yerli ve milli otomobil Togg 29 Ekim 2022 tarihinde hem fabrika açılışı yapacak hem de ilk otomobil banttan inmiş olacak. 

2 9
 
TOGG'dan fiyat listesi açıklaması! - Sayfa 3

Buna bağlı olarak sosyal medya ve bazı haberlerde Togg'a ilişkin Fiyat ve satış kampanyalarına ilişkin aslı olmayan açıklamalar yapılıyordu.

3 9
 
TOGG'dan fiyat listesi açıklaması! - Sayfa 4

Bilgi kirliliğinin önüne geçmek için Togg, Twitter'dan en net açıklamayı yaptı. Togg, fiyat listesi, ön sipariş-satış kampanyası, Togg iş ortağı gibi görünen kişi ve kurumların açıklamasına itibar edilmemesi yönünde duyuru yaptı.

4 9