TFF Başkanı Demirören İddaa ihalesine teklif verdi

Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı da olan Demirören Holding'in sahibi Yıldırım Demirören'in şirketi ve Turkcell "İddaa" ihalesinde son ikiye kaldı.

TFF Başkanı Demirören İddaa ihalesine teklif verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
12 Şubat 2019 Salı 17:25

Spor Müsabakalarına Dayalı Sabit İhtimalli ve Müşterek Bahis Oyunları'nın ya da bilinen adıyla İddiaa'nın özel hukuk tüzel kişilerine yaptırılması için gerçekleştirilen ihalede, finale İnteltek-Turkcell Konsorsiyumu ve Demirören-Scientific Games kaldı.

Kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalede komisyon teklifleri 48 saat içinde değerlendirecek ve iki firmadan birine karar verecek. Sözleşmenin süresi 10 yıl olacak.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, ilki 27 Kasım 2018’de yapılan ihaleyi yalnızca Turkcell’in teklif vermesi dolayısıyla “rekabetin sağlanamadığı” gerekçesiyle 10 Aralık’ta iptal etmişti.

Teklifte son ikiye İnteltek-Turkcell Konsorsiyum ve Federasyon Başkanı Yıldrım Demirören’in sahibi olduğu Demirören-Scientific Games kaldı. Kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalede, komisyon teklifleri değerlendirecek. İki firmadan biri 48 saat içinde "İddaa" ihalesini kazanacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar