Terörist Gülen'in sohbet imamından Atatürk'e hakaret

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) terörist başı Fetullah Gülen’in gerçekleştirdiği örgüt sohbetlerinde Atatürk’e ‘Deccal’ diyerek hakaret edildiği ortaya çıktı.

Terörist Gülen'in sohbet imamından Atatürk'e hakaret
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
11 Aralık 2017 Pazartesi 13:41

Terörist Fetullah Gülen’e yakın olduğu bilinen ve örgütün “sohbet imamı” olarak tanınan Mehmet Tabanca’nın, örgüt üyeleriyle yaptığı toplantıların ses kayıtları Ankara’daki dava dosyasına eklendi. İncelenmeye başlanan dosyada terörist başı Gülen’e yakın olan Mehmet Tabanca’nın Atatürk'ü 'Deccal' diye nitelediği ortaya çıktı.

Sözcü'den Can Özçelik'in haberine göre; Bir gizli tanık tarafından savcılığa teslim edilen kayıtların 2010 yılında kaydedildiği belirlendi. Bazı bölümlerinin deşifresinin yapıldığı ses kayıtlarındaki konuşmalara göre, Mehmet Tabanca'nın örgütün darbe planını o yıllarda yaptığı ve bunu da açıkça ifade ettiği anlaşılıyor. Tabanca, FETÖ elebaşı Gülen'in Hava Kuvvetleri'ne çok önem verdiğini söyleyerek, "Ordunun hava gücünün amblemi nedir arkadaşlar kartaldır. O kartallar hadiselerde çok etkili olacak ve temizlik yapacaklar" diye hitap ediyor.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E ‘DECCAL’ DİYEREK HAKARET ETMİŞ

FETÖ'cü Mehmet Tabanca'nın örgüt üyelerine yaptığı konuşmada, Fetullah Gülen'in Ergenekon ve Balyoz süreciyle ilgili şunları söylediğini aktarıyor: "Türkiye onlara mezar ocak. Kaçabilenler Avrupa'ya kaçacak ama gerisi temizlenecek. Bunların bakışı bize hiç düzelmez. Deccalin gözüyle bakıyorlar. Kemal diyorlar başka bir şey demiyorlar. Bir gün gelecek ve ordu Deccal'in şerrinden kendini kurtaracak. O süreç Ergenekon'la başlamıştır."

DİZİ SENARYOLARINI FETÖ YAZDIRIYORMUŞ

Ses kaydındaki konuşmada FETÖ'nün yayın organı olan kapatılan Samanyolu televizyonunda yayımlanan dizilerin senaryosunun Fetullah Gülen tarafından belirlendiğini anlatan Tabanca, "Dizi isimlerinin manası nedir? Tek Türkiye, Kollama. Kollama neye döndü Ergenekon'a döndü. Şu an Fetullah Gülen ne yapıyor? Ergenekon'u anlatıyor" sözleri yer alıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar