Bakan Soylu gözyaşlarına hakim olamadı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Müdürlüğündeki silahlı saldırı sebebiyle Rize'ye geldi. Soylu, açıklama yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

Bakan Soylu gözyaşlarına hakim olamadı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
11 Aralık 2018 Salı 19:38

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Müdürlüğündeki silahlı saldırı sebebiyle Rize'ye geldi. Bakan Soylu, beraberindeki Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve diğer yetkililerle Rize Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Soylu ve beraberindekileri hastanenin acil servisi önünde, Rize Valisi Kemal Çeber, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve diğer ilgililer karşıladı. Bakan Soylu, Vali Çeber ve diğer ilgililere başsağlığı diledikten sonra hastaneye girdi.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit olduğu saldırıda bacağından yaralanan koruması Yiğit Can Köksal'ı ziyaret eden Soylu'nun, göğüs ve sırtından yaralanan ve ameliyatının ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Personel Şube Müdürü Ercan Polat'ın durumu hakkında da yetkililerden bilgi alacağı öğrenildi.

Süleyman Soylu, Rize'de açıklama yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

Doktorlardan bilgi aldıklarını belirten Soylu, "Ellerinden gelen bütün gayreti ortaya koyuyorlar. Müdahale devam ediyor. Elbette üzüntümüz büyük. Tabii güvenlik mesleği esas itibarıyla zor bir meslek.Bir taraftan hem terörle mücadele edeceksiniz bir taraftan da bu işlerle uğraşacaksınız. Çok sevdiğimiz bir, aynı zamanda da çok iyi bir yönetici kardeşimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin. Şimdi zannediyorum annesi ve babası hem eşi Mersin'den geliyorlar. Eşiyle bir değerlendirme yapacaklar. Ondan sonrası gerekli hazırlıklar yapılacak." dedi.

Bakan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz hakikaten memlekete bundan sonra da faydası dokunacak bir kahraman evladımızı kaybettik, sonuç bu. Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikteydim. Sayın Valimizden sayın Cumhurbaşkanımız bilgi aldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bulunduğu ilçe emniyet müdürlüğü yaptı, Üsküdar'ın. Sayın Meclis Başkanımızla da görev yaptı. Gittiği her yerde hem iş ehliyeti hem iş ahlâkı ve sevgisiyle bilinen bir kardeşimizdir. Bizim burada teslim olacağımız Cenab-ı Allah'tır."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar