Netanyahu katliama doymuyor: Soruşturmadan korkmayın

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan Gazze'ye saldırılar devam ederken skandal bir açıklama geldi. Netanyahu "Soruşturma komisyonlarından kormayın" diyerek Filistinlilere saldırıların devam etmesi emri verdi.

Netanyahu katliama doymuyor: Soruşturmadan korkmayın
Son Güncelleme: 14 Mayıs 2021 Cuma 12:54
14 Mayıs 2021 Cuma 08:04

İsrail güçleri, masum Filistinli sivillere, savaş uçaklarıyla hedef gözetmeksizin saldırmaya ve Filistinlilerin evlerini basarak şiddet uygulamaya devam ederken, İsrail Başbakanı Netanyahu, skandal bir açıklamada bulundu.

"SORUŞTURMA KOMİSYONLARINDAN KORKMAYIN"

Lid kentindeki İsrail sınır muhafızlarını ziyaret eden Netanyahu, “Size desteğimiz tam. Soruşturma komisyonlarından korkmayın” dedi.

İsrail’in hukuk tanımazlığını bir kez daha gözler önüne seren Netanyahu, açık bir şekilde katliam emri verdi.

KARA HAREKATI İÇİN RESMİ EMİR BEKLENİYOR

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere Ramazan'da başlayan saldırıları Ramazan Bayramı'nda da devam ediyor. Gazze'ye en az 1600 roket attığını açıklayan İsrail ordusu bugün kara harekatı için resmi emir bekliyor.

İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, İsrail hava kuvvetlerinin Gazze Şeridi'nde operasyonların başladığı 10 Mayıs'tan bu yana toplam 650 hedefi vurduğunu duyurmuştu.

İsrail'in, 10 Mayıs'ta bu yana Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda, 17'si çocuk 83 Filistinli hayatını kaybetmiş, 487 kişi yaralanmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar