Yönetim Babel ile yollarını ayırma kararı aldı

Sakatlığı yüzünden bir süredir sahalardan uzak olan Hollandalı oyuncu için yönetim kurulunun ortak görüşüyle bir karar alacak olan Başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş’in istemesi durumunda af kapısını açacak.

Yönetim Babel ile yollarını ayırma kararı aldı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
6 Aralık 2018 Perşembe 10:05

Beşiktaş yönetimi Babel ile yollarını ayırma kararı aldı. Başkan Orman, Şenol Güneş’in kararını bekliyor.

Teknik heyetin raporunu bekleyen siyah-beyazlı yönetim, Babel ile yeni sözleşme yapmaya ise sıcak bakmıyor. Takımı gençleştirmek için harekete geçen Beşiktaş Yönetimi bu plan çerçevesinde 32 yaşındaki oyuncuyla yollarını ayırmaya çalışacak. Devre arasında Çin’den iyi bir teklif gelmesi halinde Babel’le Ocak ayında vedalaşacak olan siyah-beyazlı yönetimin, ilerleyen yaşı nedeniyle yetenekli futbolcuyu elden çıkarmanın hesaplarını yaptığı aktarıldı.

Babel Çin’e sıcak bakıyor

Çin’e soğuk bakan fakat astronomik bir teklif gelmesi halinde Beşiktaş’ın da para kazanması için bu ülkeye gidebileceğini menajerine ileten Babel’in aynı zamanda, “Ben para alıp, yatmayı isteyen birisi değilim. İyileşir iyileşmez oynamak ve yine şampiyonluk yaşamak istiyorum. Sosyal medyada yanlış anlaşıldım. Tamamen espirili bir yaklaşımda bulunmak istemiştim. Taraftarı kırdığımı anladığım an özür diledim” ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Beşiktaş Yönetimi devre arası cazip bir teklif gelmemesi halinde ise Ryan Babel ile sezon sonu bir kez daha masaya oturacak. Yıllık 2.1 milyon euro kazanan deneyimli oyuncuya bu ücreti ödemek istemeyen yönetim, sunulacak yeni şartları kabul etmemesi durumunda Babel’in yerine genç bir kanat oyuncusu transfer edecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar