için kaldı

Son dakika... Trabzon'da uçak kazası Trabzon Valisi'nden açıklama

Son dakika... Trabzon'da uçak kazası Trabzon Valisi'nden açıklama

Son dakika... Trabzon'da uçak kazası Trabzon Valisi'nden açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
14 Ocak 2018 Pazar 00:47

Son dakika... Trabzon'da uçak kazası Trabzon Valisi'nden açıklama

Ankara - Trabzon seferini yapan özel bir havayolu firması uçağı Trabzon havalimanı'na iniş sırasında pistten çıktı. Kazada hayatını kaybeden olmazken yolcular büyük panik yaşadılar. Kazanın neden yaşandığına  dair  havayolu firmasından ve Havalimanı işletmesinden henüz resmi bir açıklama yapılmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trabzon Valisi'nden açıklama

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ankara'dan Trabzon'a gelen uçağın iniş yaptıktan sonra pistten dışarıya çıktığını söyledi.

Yavuz, yolcuların tahliye edildiğini belirterek "Herhangi bir yaralı yok." dedi.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Kimdir?

1966 Safranbolu doğumlu. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Mülki İdare Amirliği mesleğine Samsun Kaymakam Adayı olarak başladı. Rize-Ardeşen ve Bartın-Kurucaşile ilçelerinde Kaymakam vekilliği, Bartın-Ulus, Tunceli-Ovacık, Kastamonu-Araç, Erzurum-Oltu ve Bursa-Yenişehir ilçelerinde Kaymakam ,İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığı ve en son Bakanlık Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı.

Askerliğini uzun dönem yedek subay olarak ifa etti. Kaymakam Adaylığı döneminde bilgi, görgü ve deneyim artırmak ve yabancı dil öğrenmek üzere bir yıl süreyle İngiltere’ye gönderildi. 2000 yılında Kamu Yönetimi ve Kamu Politikaları alanında Yüksek Lisans yapmak üzere yine bir yıllığına gönderildiği İngiltere’nin Exeter Üniversitesindeki eğitimini başarı ile tamamladı.

Gümüşhane ilinde vali olarak görev yapmakta iken 01 Haziran 2016 Tarihli ve 29729 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulunun 30.05.2016 tarih ve 2016/8864 sayılı Kararı ile Trabzon Valiliğine atanmıştır.

Vali Yücel Yavuz evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar