Son dakika Kocaeli haberleri... Eşi tarafından öldürülen Suriyeli kadın 5 yıldır ailesini görmüyordu

Kocaeli İzmit'te eşi tarafından bbıçaklanarak öldürülen 5 çocuk annesi Suriyeli Selva Hıdır A.'nın 5 yıldır ailesine gösterilmediği öğrenildi.

Son dakika Kocaeli haberleri... Eşi tarafından öldürülen Suriyeli kadın 5 yıldır ailesini görmüyordu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
22 Ocak 2018 Pazartesi 13:54

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Mehmet Ali Paşa Mahallesi Şehit Emin Sokak'taki evlerinde tartışan ve Suriye vatandaşı oldukları öğrenilen Kahraman Al A. - Selva Hıdır A. (37) çiftinin tartışması giderek kavgaya dönüştü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Kahraman Al A., ekmek bıçağı ile Selva Hıdır A.’yi yaşadıkları gecekonduda boynundan ve karnından defalarca bıçakladı. Selva Hıdır A.'nın yardım çığlıklarını duyan komşuları tarafından 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi.

Kısa süre sonra olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri girdikleri gecekonduda Selva Hıdır A.'yı kanlar içinde yatarken buldu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Bıçaklayarak öldürdüğü eşinin yanında bekleyen Kahraman Al A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

5 çocuk öksüz kaldı. Cinayetin ardından Selva Hıdır A.’nın cenazesi Asri Mezarlık Morguna otopsi için kaldırıldı. Hayatını kaybeden kadının ailesi de cenazeyi teslim almak için Kocaeli'ne geldi. Selva Hıdır A’nın babası Hıdır A., "Ben Eskişehir'de yaşıyorum. Akşamüstü haber geldi. Bana 'kızını kestiler' dediler. 5 tane çocuğu öksüz kaldı. Çocukları da alıp kaçmışlar. Ben 5 senedir kızımı görmüyordum bugün cenazesini gördüm" dedi.

Cenazenin ise İzmit'te defnedileceği öğrenildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar