Babacan'dan Erdoğan'a 'enflasyon' yanıtı: Sizin hatalarınızın bu millete bedeli

DEVA Partisi lideri Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Saraçhane'de “Enflasyon, sadece bizim değil tüm dünyanın sorunudur. 15 Temmuz’un bir devamı olarak gördüğümüz bir badireyi daha geride bırakarak büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasına devam edeceğiz” sözlerine tepki göstererek “Yanlış görüyorsunuz Sayın Erdoğan. Enflasyon, sizin hatalarınızın bu millete bedeli” dedi.

Babacan'dan Erdoğan'a 'enflasyon' yanıtı: Sizin hatalarınızın bu millete bedeli
Son Güncelleme: 16 Temmuz 2022 Cumartesi 12:30
16 Temmuz 2022 Cumartesi 12:24

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Saraçhane Meydanı'nda düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda söylediği enflasyonla ilgili sözlerine cevap verdi.

Erdoğan Konuşmasında “Enflasyon sadece bizim değil, tüm dünyanın sorunudur. İnşallah uzunca bir süredir hep yaptığımız gibi bu türbülanstan da ilk çıkan ülkelerin başında geleceğiz. Böylece, 15 Temmuz'un devamı olarak gördüğümüz bir badireyi daha geride bırakarak büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolunda mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

'YANLIŞ GÖRÜYORSUNUZ SAYIN ERDOĞAN'

DEVA Partisi lideri Babacan, Erdoğan’ın bu sözlerine, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Yanlış görüyorsunuz Sayın Erdoğan. Enflasyon, sizin hatalarınızın bu millete bedeli” diyerek tepki gösterdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar