için kaldı

Selena'nın Leyla'sı Gizem Güven evleniyor

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Ceren, Selena dizisinde canlandırdığı Leyla karakteriyle şöhreti yakalayan Gizem Güven evleniyor.

Selena'nın Leyla'sı Gizem Güven evleniyor
Son Güncelleme: 14 Ağustos 2020 Cuma 14:54
14 Ağustos 2020 Cuma 14:43

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem ve Selena dizilerinin çocuk oyuncusu Gizem Güven büyüdü. Güzel oyuncu, futbolcu nişanlısı Caner Turp ile evlilik kararı aldı. Eylül ayında evlenecek olan çift, düğün öncesi fotoğraf çekimi yaptı ve pozlarını paylaştı.

Güzelliği ile beğenilen Gizem Güven'in fotoğrafları kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Uzun yıllardır birlikte olduğu futbolcu Caner Turp ile nişanlı olan Gizem Güven, bu güzel haberi sosyal medyadan "Mutlu sonsuzluk için ilk sözümüzü verdik!" notuyla duyurmuştu...

Gizem Güven kimdir?

Gizem Güven, 31 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 3 yaşında süt reklamında rol almıştır. Ardında oynadığı çeşitli reklamlar olmuştur. 6 yaşlarındayken sinema filmi dublajı yapmıştır. Sonrasında ilk olarak Temiz Aile Temiz Gelecek adlı dizide 20 bölüm oynamıştır. Bu projenin sonlanmasının ardından İki Arada dizisinde Özge karakterini canlandırmıştır. Bu yıllarda reklam çalışmalarına da devam etmiş ve bir bankanın reklam serilerinde oynamıştır.

Caner Turp kimdir?

16 Nisan 1992 yılında Herford, Almanya'da doğan Caner Turp, ilk profesyonel maçına Aydınspor 1923 formasıyla 16 Eylül 2012 tarihinde 3. Lig'de 3-0 yendikleri Derince Belediyespor karşısında çıkarken, 72. dakikada oyuna girdi. İlk golünü Tokatspor formasıyla 16 Mart 2014 tarihinde 2. Lig'de Tarsus İdman Yurdu'nu 3-2 yendikleri maçta attı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar