için kaldı

Sedat Peker'den bir tepki çeken açıklama daha

Sedat Peker yerel seçimler öncesi, silahlanın çağrısıyla gündem olmuştu. Peker’den tepki çeken bir açıklama daha geldi. Peker, “Devletimiz ‘sokağa çıkın’ derse, çıkarız” dedi

Sedat Peker'den bir tepki çeken açıklama daha
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
8 Nisan 2019 Pazartesi 14:44

Sedat Peker, 31 Mart seçimleri öncesi yaptıkları açıklama ile gündeme gelmişti. Peker, “İmkanı olanlar mutlaka ruhsatlı silahlar, av tüfekleri alsınlar, mutlaka hazırlıklı olsunlar. Biz kötüye hazır olalım da iyi gelirse amenna” demişti.

Peker’den sosyal medya hesabından yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulundu. Sessizliğini fırsat olarak değerlendiren kişi veya kişilerin  bu durumu ‘korkaklık’ olarak nitelendirdiklerini belirten Peker, bazılarının ise 'ülkede iç savaş çıkarmak için planlar' yaptığını yazdığını söyledi.

"Saçma sapan bir algı oluşturmaya çalıştılar"

Peker, Türkiye’nin Venezuela’ya çevrilmek istediğini belirterek, “Bu yüzden imkanı olan iyi insanlar ruhsatlı silah alsınlar' dediğim için konuyu apayrı bir yere getirip sanki, ‘Tüm muhalifleri seçim sonrası öldüreceğiz' demişim gibi saçma sapan bir algı oluşturmaya çalıştılar. Kıymetli dostlarım, bu ülkenin vatan evlatları yani bizler, devletimiz bizlere ne görev verirse onu yaparız. Devletimiz ‘Sokağa çıkın’ dese sokağa çıkarız.“Sabır edin evinizde oturun” derse de evimizde otururuz" dedi.

31 Mart seçimleri sonrasında art niyetli insanlara prim vermemek için herhangi bir açıklamada bulunmadığını bildiren Peker, etrafı dinlemeyi daha doğru bulduğunu söyledi.

Peker, “Tahmin edersiniz ki; 'Güzel ülkemizi bir gün Venezuela'ya çevirmek istiyorlar. Bu yüzden imkanı olan iyi insanlar ruhsatlı silah alsınlar' dediğim için konuyu apayrı bir yere getirip sanki, ‘Tüm muhalifleri seçim sonrası öldüreceğiz' demişim gibi saçma sapan bir algı oluşturmaya çalıştılar. Ben bahçedeki çiçeklerden bile bahsetsem biliyorum ki; bazıları bunu da apayrı bir yere çekeceklerdir” açıklamasını yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar