için kaldı

Bahçeli'den 'erken seçim' tepkisi: 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır

Muhalefetin erken seçim taleplerine tepki gösteren Bahçeli, "Cumhur İttifakı alayının boyunun ölçüsünü sandıkta alacak, zamanında yapılacak seçimde dünyanın kaç bucak olduğunu gösterecektir. 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır" diye konuştu

Bahçeli'den 'erken seçim' tepkisi: 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır - Sayfa 1

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarının satırbaşları şöyle:

1 30
 
Bahçeli'den 'erken seçim' tepkisi: 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır - Sayfa 2

"İftiralarla bezenmiş kara propaganda ne denli hızlı olsa da hakikatin ağırlığı altında ezilmeye mahkumdur. Günümüz şartlarında uluslararası ilişkiler çerçevesinde söylerlersek ters propagandaların, uydurma iddiaların yoğunluğu tehlikeli boyutta artmıştır. Her ülkede olduğu gibi bu karmaşık ilişkiler ağının merkezinde vazgeçilmez hak ve menfaatleri bulunmaktadır.

2 30
 
Bahçeli'den 'erken seçim' tepkisi: 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır - Sayfa 3

Türkiye'nin coğrafi, stratejik ve jeopolitik konumunu dikkate alan şahsiyetli, istikrarlı ve etkili dış politika hem gayemiz hem de gayretimizdir. Meselelere başkent Ankara'dan bakan, dünyayı Türkçe okuyan, ne doğudan ne batından vazgeçen, hiçbir medeniyet ve milleti hor görmeyen bir vizyon genişliği MHP'nin dış politikasının ana çatısıdır.

3 30
 
Bahçeli'den 'erken seçim' tepkisi: 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır - Sayfa 4

Büyük Türk milleti Anadolu'da 1000 yıldır varlığını sürdürmüş ve bu coğrafyayı vatan yapmıştır. bir coğrafyanın beşeri, ekonomik, sosyal, kültürel politiğini oluşturmak ve yükseltmek mevcut devlet ve millet yapısını hesaba katan gerçekçi bir analizin sonucudur.

4 30