Sarallar suç örgütünün lideri Zafer Saral Türkiye'ye teslim edildi

Beşiktaş'taki bir kafede 3 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı saldırı nedeniyle aranan Sarallar suç örgütünün lideri Zafer Saral, Kuzey Makedonya'nda İnterpol tarafından yakalandı. Saral, Türkiye'ye teslim edildi.

Sarallar suç örgütünün lideri Zafer Saral Türkiye'ye teslim edildi
Son Güncelleme: 26 Haziran 2021 Cumartesi 18:59
26 Haziran 2021 Cumartesi 18:43

Nispetiye Caddesi'ndeki bir kafede 19 Temmuz 2016'da düzenlenen silahlı saldırıda Veysel Kadayıfçıoğlu, Tufan Gedik ve Yakup Oral ölmüş, 3 kişi de yaralanmıştı. Saldırının Sarallar grubu tarafından gerçekleştirdiği belirlenmişti.

KUZEY MAKEDONYA'DA YAKALANDI

Sarallar örgütünün lideri olduğu belirtilen Zafer Saral, Kuzey Makedonya'da yakalandı.Saral, Interpol tarafından Türkiye'ye teslim edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim alınan Zafer Saral, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

CİHAN SARAL DA KUZEY MAKEDONYA YAKALANMIŞTI

Öte yandan polis, grup üyesi 9 kişiyi yakalamış ancak olayın faillerinden Zafer Saral ve Cihan Saral'ın yurtdışına kaçtığı anlaşılmıştı. İstanbul'daki operasyon sürerken polis, Cihan Saral da Mayıs ayında Kuzey Makedonya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmişti. Cihan Saral tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar