için kaldı

Şantaj ile genç kıza cinsel istismar iddiası

Kahramanmaraş'ta korkunç bir olay meydana geldi. Kentin Elbistan ilçesinde lise öğrencisi B.K. (16) adlı genç kız, Emniyet Müdürlüğüne gidip, şantaj ile 2 yıldır cinsel istismara uğradığını belirterek, "Kurtarın beni" diye yardım istedi.

Şantaj ile genç kıza cinsel istismar iddiası - Sayfa 1

Elbistan'da S.A. (19),yaklaşık 2 yıl önce B.K.'nın uygunsuz görüntülerini çektikten sonra tehdit ederek henüz o dönemde çocuk yaşta olan B.K.'ya cinsel istismarda bulundu.

1 22
 
Şantaj ile genç kıza cinsel istismar iddiası - Sayfa 2

 S.A. daha sonra görüntüleri ailesine göndermekle tehdit ettiği B.K.'yı iddiaya göre erkek arkadaşlarıyla da ilişkiye girmeye zorladı. Yaklaşık 2 yıldır cinsel istismara maruz kalan B.K., Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip "Kurtarın beni" diyerek polisten yardım isted

2 22
 
Şantaj ile genç kıza cinsel istismar iddiası - Sayfa 3

Genç kızın ifadesi üzerine Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek, B.K.'nın isimlerini verdiği şüphelilerin adreslerini tespit ettikten sonra sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

3 22
 
Şantaj ile genç kıza cinsel istismar iddiası - Sayfa 4

Operasyonda kızı istismar ettikleri öne sürülen S.A.'nın da aralarında olduğu 13 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüphelilerin sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

4 22