Rize emniyet Müdürü Verdi’yi şehit eden saldırganın ilk ifadeleri

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi şehit eden saldırgan İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun ilk ifadesi ortaya çıktı. Sarıcaoğlu’nun, "Ben ne yaptığımı, neden yaptığımı bilmiyorum. Nasıl yaptım ben bunu?" dediği öğrenildi.

Rize emniyet Müdürü Verdi’yi şehit eden saldırganın ilk ifadeleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
12 Aralık 2018 Çarşamba 08:29

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi dün, trafik polisi İsmail Hakkı Saraçoğlu tarafından saldırıya uğramış ve şehit olmuştu. Saldırgan’ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

Derepazarı Emniyet Amirliği'nde görevli trafik polisi İsmail Hakkı Saraçoğlu, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmek istedi

Özel Kalem Müdürlüğü'ne silahını bırakıp makamda görüşen Saraçoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde bir bölüm kazandığını belirterek Rize merkezde görevlendirme talebi oldu. Ancak olumsuz yanıt aldığı tahmin edilen Saraçoğlu, çıkışta özel kalemden silahını teslim alarak tekrar içeri girdi ve Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye ateş etmeye başladı.

Bu sırada beraberindeki personel şube müdürü olan polis müdürü ve Verdi'nin koruma polisi Yigit Can Köksal'a ateş eden Saraçoğlu, Kendisine ataş açılması ile yaralandı.

İlk ifadesi ortaya çıktı

Tayin isteği nedeniyle gittiği Rize Emniyet Müdürlüğü'ndeki silahlı saldırıda bacağından vurularak etkisiz hale getirilen 35 yaşındaki trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun, tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, olayla ilgili meslektaşlarına verdiği ilk ifadesinde şaşkın olduğunu belirterek, "Ben ne yaptığımı, neden yaptığımı bilmiyorum. Nasıl yaptım ben bunu?" dediği öğrenildi.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar