için kaldı

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu

Az önce oldu... Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, polis memuru İsmail Hakkı Saraçoğlu tarafından vuruldu. Emniyet Müdürü Verdi kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
11 Aralık 2018 Salı 15:19

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, makam odasında bir polis memuru tarafından silahlı saldırıya uğradı. Emniyet Müdürlüğü'ne çok sayıda ambulans sevk edildi.

Saldırıyı gerçekleştiren polis memurunun trafik şubede görevli İsmail Hakkı Saraçoğlu olduğu açıklandı.  

Saldırıyı düzenleyen 14 yıllık polis memuru İsmail Hakkı Saraçoğlu'nun psikolojik problemleri olduğu ve tayin konusunda sorun yaşadığı belirtildi. 

 Olayda 3 polis memuru yaralanırken Emniyet Müdürü Altuğ Verdi de şehit oldu.

Saldırıyı düzenleyen İsmail Hakkı Saraçoğlu

Saldırıyı düzenleyen İsmail Hakkı Saraçoğlu

Süleyman Soylu'dan açıklama

Olayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, "Rize Emniyet Müdürü şu an hastanede. İnşallah doktorlarımız kurtarmak için çaba gösteriyor. Bakan yardımcımız ve Emniyet Genel Müdürümüz Rize'ye hareket ediyor." açıklamasını yaptı.

 

"İlçeden il merkezine gelmek için talebi oldu"

Rize Valisi Kemal Çeper konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Arkadaşlarla görüşüyor. Görüşmeden sonra tabi bunlar görüşmeye girerken tedbirler alınmakla beraber, dışarıya çıkıyor. Silahını ve teçhizatını aldıktan sonra ani ve hızlı bir şekilde makama geri dönüyor. Ve sonra hiçbir şey demeden Altuğ müdürümüz ve personel şube müdürümüz var. Önce onları, sonra koruma arkadaşı yaralıyor.

 Altuğ müdürümüz durumu ağır geldi. Arkadaşlarımız her türlü müdahaleyi yaptı ancak az önce kaybettik. Mekanı cennet olsun. Vatan sağ olsun. Hepimiz çok üzgünüz.

 Bu kişi bir üniversite kazanmış. İl merkezine gelmek istemiş. Planlama var, herkesin bir görevi var. Bu sanıyorum uygun görülmemiş. Buraya da konuyu görüşmeye gelmiş. Muhtemelen istediği sonucu da alamadı. Biz ilk etapta o hainle ilgili de bir şey daha sorduk. Bu sıkıntısının dışında sessiz, sakin bilinen birisi. Tabi o bunun cezasını çekecek. Ama olan Altuğ müdürümüze, teşkilatımıza oldu. Yaralılarımız nispeten iyi. İkisi de ameliyata alındı."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar