için kaldı

Kilis ve Reyhanlı'ya roketli saldırı: 1 yaralı

Terör örgütü YPG-PYD kontrolündeki Afrin bölgesinden atılan roketler Kilis'e ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düştü.

Kilis ve Reyhanlı'ya roketli saldırı: 1 yaralı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
30 Ocak 2018 Salı 15:17

Terör örgütü YPG-PYD kontrolündeki Afrin bölgesinden atılan roketler Kilis'e ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düştü.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin "Zeytin Dalı Harekatı"nı yürüttüğü Suriye'nin Afrin bölgesinden teröristler tarafından atılan roketlerden biri Gültepe Mahallesi'nde boş durumdaki bir evin duvarına isabet etti. Sokaktaki aracın da zarar gördüğü saldırıda bir kişi hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Roketlerden biri ise Asri Mezarlık Kompleksi yanına düştü.

Polis ekipleri roketlerin düştüğü yerlerde incelemelerini sürdürüyor.

KİLİS'E ROKET DÜŞTÜ

Kilis kent merkezine 2 roket mermisi daha düştü.

Edinilen bilgiye göre, Suriye'den ateşlenen bir roket Kilis kent merkezinde bulunan Ekrem Çetin Mahallesi Kilis Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yanındaki kapalı iş yerine isabet etti. Diğer roketin ise Öncüpınar Mahallesi'ne düştüğü öğrenildi. Olayın ardından bölgelere polis, kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

AKŞAM SAATLERİNDE KİLİS'E BİR ROKET DAHA DÜŞTÜ

Suriye sınırından terör örgütü PYD/PKK tarafından atılan bir roket, Kilis Ekrem Çetin Mahallesi'nde Valilik Konağı ile polis evinin bulunduğu yere 50 metre uzaklıktaki boş bir araziye düştü. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Düşen roket nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Olay yerinde polis, güvenlik çemberi oluştururken, bomba imha uzmanları inceleme yapıyor.

SAAT 20.00'DA KİLİSE ROKET ATILDI

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Kilis'e roketli saldırı düzenlendi. Afrin'in kırsalındaki teröristler tarafından atılan ve Ekrem Çetin Mahallesi Kocaali Sokak'ta bulunan binaların arasındaki boş araziye düşen roket patlamadı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar