için kaldı

Adana'da kadın cinayeti: Polis cezaevinden yeni çıkan eşi arıyor

Adana sabaha karşı bir kadın cinayeti ile uyandı. Kentte 3 çocuğu ile birlikte yaşayan bir kadın evinde öldürülmüş olarak bulundu. Polis ekipleri kadını cezaevinden yeni çıkan kocası tarafından öldürdüğü iddiası üzerine aramaya başladı.

Adana'da kadın cinayeti: Polis cezaevinden yeni çıkan eşi arıyor
Son Güncelleme: 24 Kasım 2022 Perşembe 17:07
24 Kasım 2022 Perşembe 16:06

Adana’da 3 çocuk annesi bir kadın sabah evinde öldürülmüş olarak bulundu. Cezaevinden yeni çıkan kocası katil zanlısı olarak aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 07.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 3 katlı apartmanın, 2’nci katında meydana geldi. İddiaya göre cezaevinden yeni çıkan Abdullah T.’nin eşi Müzeyyen T. ile birlikte yaşadığı evden kavga sesleri gelince komşuları polise haber verdi.

'POLİS KATİL ZANLISI OLARAK CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKAN KOCAYI ARIYOR'

Olay yerine gelen ekipleri eve girdiklerinde 3 çocuk annesi Müzeyyen T.’yi kanlar içinde buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi ancak pompalı tüfekle vurulan kadının öldüğü belirlendi. Bu arada kadının 3 çocuğunun evde olmadığı öğrenildi. Polis kadını kimin vurduğunu araştırmaya başladı. Polis evde kadınla birlikte kocasının olduğunu, eve kimsenin gelmediğini tespit etti. Polis kocayı aradı ancak henüz bulamadı. Polis her yerde katil zanlısı olarak cezaevinden yeni çıkan kocayı arıyor.

Müzeyyen T.’nin cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar