Perinçek: Türkiye’yi yönetecek bir kaptan seçeceğiz

Cumhurbaşkanı adayı ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Fırtınalarda Türkiye'yi yönetecek bir kaptan seçeceğiz" dedi.

Perinçek: Türkiye’yi yönetecek bir kaptan seçeceğiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
23 Haziran 2018 Cumartesi 16:29

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Eskişehir’de konuştu. 24 Haziran’da yapılacak seçimler hakkında konuşan Perinçek, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye fırtınalı bir döneme girdi. O zaman Türkiye'de hangi seçimi yapacağız? Fırtınalarda Türkiye'yi yönetecek bir kaptan seçeceğiz. Önümüzdeki fırtınalarda Türkiye'yi Atatürk'ün rotasından, aydınlıklara, demokrasiye, feraha, özgürlüğe, vatan bütünlüğüne ulaştıracak bir kaptan seçeceğiz. Bu fırtınalarda eğer doğru seçim yapmazsak Amerika'nın rotasında gidip kayalara çarpmak da var veya fırtınalarda diyelim başımıza bir sirk cambazını getirdik, ama sirk cambazlığı yaparak siz gemiyi yönetemezsiniz.

O çalkantıda su alıp batması da var veya kaptanın gemiyi bırakıp kaçıp, gitmesi de var. Şenliklerle kendimizi aldatmayalım, oyalatmayalım ve önümüzdeki fırtınaya bakalım. O fırtınaya göre hazırlanalım. Biz millet olarak o fırtınaya hazır mıyız? Asıl önemli mesele bu. Milletin fırtınaya hazır olması lazım. Milletin kaptanlardan şikayet etmeye hakkı yok. Çünkü o kaptanı şimdi biz tayin edeceğiz. Fırtınalarda Türkiye'yi yönetecek bir kaptan tayin etmek de var, gemiyi götürüp kayalıklara çarpacak kayalıklara oturtacak veya gemiyi bırakıp kaçacak bir kaptan da seçmek var."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar