Tuncer Ustael ve Emine Ustael canlı yayında gözaltına alındı

Türkiye’nin konuştuğu Palu Ailesi canlı yayında gözaltına alındı. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri canlı yayında Palu Ailesi'ni emniyete götürdü. Tuncer ve Emine Ustael ise canlı yayında stüdyoda gözaltına alındı.

Tuncer Ustael ve Emine Ustael canlı yayında gözaltına alındı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
9 Ocak 2019 Çarşamba 11:20

Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesi ile ilgili savcılık ve polis harekete geçti. Ailenin Kocaeli'deki evine baskın yapan polis ekipleri, arama yaptı. 'Cinci' diye bilinen ailenin eniştesi Tuncer Ustael, baskın anlarını katıldığı canlı yayında izledi. Aile üyelerine gözaltı yapıldığı bildirildi.

Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, "Kasten adam öldürme suçu" kapsamında, Palu ailesi hakkında gözaltı kararı verildi.

Müge Anlı'nın programı devam ettiği sırada asayiş büro ekipleri Palu ailesinin evine baskın yaptı. Gözaltı işlemi uygulanan Palu Ailesi, Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülecekler.

Canlı yayında gözlatına alındı

Palu Ailesi'nin eniştesi olan Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael canlı yayında stüdyoda gözaltına alındı. Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael "kasten adam öldürme" ile suçlanıyor

Gözaltına alınan Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael sağlık kontrolleri için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

 Kasten adam öldürmek suçundan gözaltına alınan Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael sağlık kontrolleri için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastane çıkışında Emine Ustael cinayetle ilgili olarak " Bilmiyoruz. Ortaya atılan iftiralar onlar. Bizim hiçbir suçumuz yok. Biz hiç kimseyi gömmedik" dedi.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar