Oyuncu Barış Atay neden gözaltına alındı? Barış Atay kimdir?

Oyuncu Barış Atay gözaltına mı alındı? Barış Atay’ın gözaltına alınma nedeni ne? Detaylar haberimizde…

Oyuncu Barış Atay neden gözaltına alındı? Barış Atay kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
16 Mayıs 2018 Çarşamba 09:13

Oyuncu Barış Atay, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Barış Atay’ın bu sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturmada gözaltına alındığı belirtildi.

Atay, ifadesi alınmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

 NEDEN GÖZLATINA ALINDI?

Oyuncu Barış Atay’ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar nedeniyle gözaltına alındığı belirtildi.

Barış Atay Twitter hesabından, "Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle 'torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz' falan. Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz" diye yazmıştı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Atay'ın bu mesajı sonrası "Lütfen bu adama haddini bildiriniz!" başlıklı bir yazı kaleme almıştı.  

BARIŞ ATAY ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan Barış Atay Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi

Gözaltına alınan Barış Atay Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi. Barış Atay avukatı Efkan Bolaç aracılığıyla, ''Ahmet Hakan'ın talimatı yerine ulaşmıştır'' dedi.

Barış Atay'ın avukatı Efkan Bolaç sosyal medya hesabından, ''Barış’ın selamı var. İnanın, suç işleyenlerin bir özürle yargıdan kurtulamayacağı günler gelecek.'' paylaşımını yaptı.

22 Kasım 2013 tarihinde Redhack soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alınmıştı, 3 gün sonra serbest bırakılmıştı.

BARIŞ ATAY SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın, Twitter mesajlarıyla ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçlamasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Atay, Güvenlik Şubesi’ndeki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı’na çıkarıldı.

Atay gözaltına alındığında cep telefonunun yanında olmadığı, daha sonra getirildiği belirtildi. 

Atay, gece serbest bırakıldı.

 BARIŞ ATAY KİMDİR?

Barış Atay Mengülü, 22 Eylül 1981’de Almanya’da doğdu. 99 yılına kadar Atay, Antakya'da yaşamıştır. 18 yaşını doldurduktan sonra üniversite için yolu Adana'ya düşen Mengüllü, Çukurova Üniversitesi biyoloji bölümünde okumaya başlamıştır. Ancak öğreniminin son yılında tiyatroya olan düşkünlüğü ve yeteneğinden dolayı okulu bırakmış ve İstanbul'a giderek Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümü sınavlarını geçerek bu üniversitenin tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

mustim04 En beğenilen yorum
piyasada o kadar böyle kanı bozuk çokki...hepsini tek tek ifşa etmek ahmet hakan...