Otobüs şoförü kırılan camı naylonla kapattı

Tokat’ta bir otobüs şoförü kırılan camı naylonla kapattı. Yolcular bu durum üzerine polise haber verdi. Yolcular başka araçlarla gidecekleri yerlere ulaştırıldı.

Otobüs şoförü kırılan camı naylonla kapattı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
22 Ocak 2019 Salı 14:43

Bir otobüs şoförü kırılan cama naylon yapıştırdı. Bu durumu gören yolcular 155’i arayarak polise haber verdi.

Rize'den Kayseri'ye giden bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, Tokat'ta yolcu indirmek için Sulu Sokak'a girdi. Dar sokağa giren otobüsün yan camlarının ikisi, bir cismin çarpması nedeniyle kırıldı.

Tokat otogarına götürülen otobüsün şoförü ile firma yetkilileri, burada yolcuları aktarmak için başka bir otobüs bulmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı.

Bunun üzerine şoför, kırık camlarını naylonla kapattığı aynı otobüsle yeniden yola çıktı. Bu sırada yolcular, 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu anlattı.

Polis ekipleri, yolcu otobüsünü Geyraz Mahallesi mevkisinde durdurdu. Bu şekilde yoluna devam etmesine izin verilmeyen otobüsteki 39 yolcu, iki midibüsle Sivas ve Kayseri'ye gönderildi.

Bu arada Karayolları ekipleri, Tokat-Sivas kara yolunda tuzlama ve kar küreme çalışması yaptı. Mahsur kalan bazı araçlar, kar küreme çalışmasının ardından yollarına devam edebildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar