Ortak yayın sonrası adaylardan ilk açıklama

AK Parti’nin ve CHP’nin İstanbul adayları İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde bir araya geldi. Adaylar program sonrası basın mensuplarının karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Ortak yayın sonrası adaylardan ilk açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
17 Haziran 2019 Pazartesi 09:15

AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde buluştu. Küçükkaya’nın sorularına yanıt veren adaylar yayın sonrası yapılan oturum hakkında açıklamalarda bulundu.

“Vaatlerimizin ancak yarısını anlatabildik”

Çıkışta yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım şu açıklamaları yaptı:

“Ekrem bey ve Binali Yıldırım olarak ben sorulan sorulara gayet samimiyetle cevap verdim. Tabi süre uzatılmasına rağmen yapacaklarımızın vaatlerimizin ancak yarısını anlatabildik. Yetersizdi, ama tabi İstanbulluları da uykusuz bırakmak gibi bir hakkımız olduğunu düşünmüyorum.

Düşüncelerimizi paylaştık, kararı İstanbul halkı verecek. Ben diyorum ki, inşallah İstanbul’da samimiyet kazanacak, tecrübe kazanacak, iş ehlinin karar İstanbullunun diyor hepinize teşekkür ediyorum. Bu seçim için değil, bundan sonraki seçimlerde adaylar elbette benzer şeyleri yaparlarsa İstanbul için daha iyi olur, milletimizin kucaklanması içinde güzel bir iş olur diye düşünüyorum”

"Bence bu oturumun keyfini millet yaşadı"

Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ise şunları söyledi:

 “Basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Türkiye demokrasisi adına çok önemli bir başlangıç anıdır. 17 yıldır olmamasının Türkiye’ye milletimize zararı olmuştur. Başlangıç olur. Toplumun huzurunda ekranların huzurunda insanların derdini söyleyebilme, gelenek haline dönüşmesine istiyorum. Bence millet keyfini yaşadı. Bu emeği gösteren tüm medya kuruluşlarına yürekten teşekkür ediyorum. Milletimiz iradesini 23 Haziranda gösterecektir, her şey çok güzel olacak deyip ayrılıyorum”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar