Kılıçdaroğlu'na Soylu'dan çok sert tepki: Onlara özenip mekan basmaya gitmez

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, randevu talebi kabul edilmemesine rağmen TÜİK'e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'na Soylu'dan çok sert tepki: Onlara özenip mekan basmaya gitmez
Son Güncelleme: 3 Aralık 2021 Cuma 13:45
3 Aralık 2021 Cuma 13:41

TÜİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine randevu vermeyen TÜİK'e gitti. CHP lideri, randevusu olmaması sebebiyle TÜİK tarafından kabul edilmedi.

 "ANA MUHALEFET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MEKAN BASMAYA GİTMEZ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TÜİK'e randevusuz giden CHP liderine sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, , "Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez" ifadelerini kullandı.

"SİYASETİN VE DEVLETİN KAİDESİ BELLİDİR"

İşte Soylu'nun o paylaşımı;

"Kılıçdaroğlu; suç ve suç örgütleri ilişkisiyle o iklimin ve sözlerin etkisi ile siyasi tarihimizde görülmeyen yöntemlere başvuruyor. Ana muhalefet partisi genel başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez. Siyasetin ve devletin kaidesi bellidir. CHP başında ehliyetini kaybetmiş bir kişi ve bunu istismar edenlerin işgalindedir"

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar