için kaldı

Ömer Çelik'ten İBB'ye kar tepkisi

AK Parti Sözcüsü Çelik, kar yağışı nedeniyle oluşan mağduriyetler üzerinden İBB'yi eleştirdi. Çelik, "İstanbul'a kar ilk defa yağmıyor. 2017'de daha yoğun bir kar yağışı vardı. Sanki belediyenin kurumsal hafızası ortadan kalkmış" dedi.

Ömer Çelik'ten İBB'ye kar tepkisi
Son Güncelleme: 26 Ocak 2022 Çarşamba 16:01
26 Ocak 2022 Çarşamba 15:59

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, karla mücadele çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İBB'in büyük bir yönetim zaafiyeti olduğu ortaya çıktı. Açıklama yapmak yerine suçlayıcı bir yaklaşım var. Yoğun bir kar yağışının beklendiği açıklandı. İstanbullu'ya sahip çıkmayan bir belediye yönetimi ortaya çıktı. Belediye herkese tedbir çağırısı yaparken kendi tedbir almamış Belediye yönetiminin sorumluluk alanı içerisinde insanlar mahsur kaldı.

Kar temizleme araçlarının zincirsiz bir şekilde nasıl savrulduğu, kendisinin bir kriz unsuru olduğu görüldü. Kar küreme araçlarından bir tanesi belediye başkanının yemek yemesine yardımcı oldu. Bİlgilendirmeyi yapan belediye görevlisinin yurtdışında olduğu görünüyor. 

CHP yönetiminin yapması gereken olaya el koymaktı. Ama CHP'nin belediyelerin hangi tedbiri aldığından haberi yok. İstanbul'a kar ilk defa yağmıyor. 2017'de daha yoğun bir kar yağışı vardı. Sanki belediyenin kurumsal hafızası ortadan kalkmış. Beyin yıkama faaliyetiyle karşı karşıya kalınmış gibi. Yönetim zaafiyetinin çok ötesinde bir durum var. Duyarsızlığa işaret ediyor." 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar