Nazlı Çelik'in şehitler için yaptığı konuşma gündem oldu

Star TV Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik'in Şemdinli'de şehit olan asker ve korucular için yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu.

Nazlı Çelik'in şehitler için yaptığı konuşma gündem oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
2 Kasım 2017 Perşembe 21:09

Sunucu Nazlı Çelik'in Hakkari'de şehit olan asker ve korucular için yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu.

"Acının günü, kederin günü bugün" diye sözlerine başlayana Nazlı Çelik, "Yarın olduğunda onları unutmayalım, ailelerini unutmayalım diye söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Çelik,"Bu vatan için her gün canların feda edildiğini hafızamıza kazımamız için... dedi.

İşte Nazlı Çelik'in sözleri:

"Acının günü bugün, kederin günü. Karalar bağladık bu günde. Çocuklarımız oğullarımız şehit oldu, isimleri söylendi dualar okundu cenazeler kalktı. Acılı analar, acılı çocuklar ağladı. Türkiye yüreğine taş bağladı.

"Peki ya yarın unutacak mıyız ailelerini, babasız kalan çocukları... Evet şehit maaşı bağlanacak ailelerine, çocukları şehit çocukları olacak. Babasız artık onlar... Düşünün lütfen gencecik yaşlarında olan onları... Bizim için şehit olanları..  Biz yaşayalım diye, biz hayatımıza devam edelim, biz çocuklarımızı büyütelim diye kendi çocuklarını babasız bırakanları."

"Yarın sabah olduğunda unutmayalım diye söylyorum. 8 vatan evladı daha bizim için şehit oldu bugün. Bu vatan için bu bayrak dalgalansın diye şehit oldular. Haklarını nasıl ödeyeceğiz diye düşünelim diye söylüyorum, unutmayalım diye soyluyorum"

"Bu vatan için her gün canların feda edildiğini hafızamıza kazımamız için..."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar