Nagehan Alçı'dan Kulis Haberi: Ekonominin başına kim geçecek?

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuracağı kabinede kimlerin olacağıyla ilgili bir kulis haberi paylaştı. İşte Alçı'ya göre ekonominin başına geçecek isim...

Nagehan Alçı'dan Kulis Haberi: Ekonominin başına kim geçecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
30 Haziran 2018 Cumartesi 12:44

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuracağı kabinede kimlerin olacağıyla ilgili bir kulis haberi paylaştı.

Yeni sistemde ve yeni kabinede ekonominin başına kimin geçecegi merak konusu iken Ali Babacan ve Nail Olpak'ın isimleri ankara kulislerinde dolaşıyordu. Bir başka kulis haberi de Habertürk yazarı Alçı'dan geldi. Alçı'ya göre Nobel Ekonomi Ödülü alabilecekler listesinde ismi geçen ekonomist Daron Acemoğlu, Erdoğan'ın listesinde.

Nagehan Alçı, köşesinde konuyla ilgili şunları yazdı:

"Cumhurbaşkanı’nın hem kendisi hem de yakın çevresi çok geniş bir çerçevede her konuda olabilecek en iyileri belirlemeye çalışıyor. Çok önemli bir kaynaktan duyduğuma göre bu isimlerin içinde dünya çapında bir marka olan, Nobel Ekonomi Ödülü alabilecekler listesinde ismi geçen, değerli ekonomist Daron Acemoğlu da var. Dünyanın en iyi iktisatçılarından biri olan Acemoğlu, Türk ekonomisinin yapısal sorunlarını kökünden çözecek vizyonuyla tarihi bir görev yapabilir. Her zaman ezberleri bozan ve herkesi şaşırtan bir lider olmuş Erdoğan, Acemoğlu’na Türk ekonomisinin başına tam yetkiyle geçme teklifini yapabilir. Bu güzel haberin gerçekleşmesi ihtimali bile beni çok umutlandırdı..."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar