Sarıgül Şişlililerle özlem giderdi

2019 yerel seçimleri için hazırlıklara başlayan Mustafa Sarıgül, ''Çoğu gidenler gelemez ama gitmesini biliyorsan gelmesini de bilirsin.'' dedi.

Sarıgül Şişlililerle özlem giderdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 16:53

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Van'a ziyarette bulunduğu sırada 2019 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını açıklayan İstanbul Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, "Yurttaşlarımız bizi nerede görmek isterse ben o noktada onlara hizmet etmek istiyorum" açıklamasını yapmıştı. 

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Ömer Sarıgül Instagram hesabından paylaştığı videolar ile babasının Şişlililerle buluşmasını aktardı. Ömer Sarıgül babasının Şişlilerle buluşmasını; 'Sevgi kazanacak, emek kazanacak' etiketleriyle paylaştı.

Mustafa Sarıgül belediye seçimlerine yeniden hazırlanıyorMustafa Sarıgül belediye seçimlerine yeniden hazırlanıyor

Oğul Sarıgül'ün paylaştığı videolara göre; Şişli halkının 'Büyük Başkan' tezahüratıyla konuşma yapan Sarıgül, vatandaşların bayramını kutlarken ''Sadece bu sloganı istemiyorum, büyük ben değilim büyük Allah'tır. Burada büyük kim biliyor musununz? En çok çalışan, en çok yurttaşlarla iletişim kuran. Çoğu gidenler gelemez ama gitmesini biliyorsan gelmesini de bilirsin.'' cümlelerini kullandı.  

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

ferhat atak En beğenilen yorum
şişli seni çok özledi geri dön sarıgül