Muharrem İnce'den Mimar Sinan açıklaması

Uğur Dündar'ın Halk Arenası programına konuk olan CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, gündeme ilişki soruları yanıtladı.

Muharrem İnce'den Mimar Sinan açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
22 Haziran 2018 Cuma 22:32

Uğur Dündar'ın Halk Arenası programına konuk olan CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Mimar Sinan Üniversite Konservatuvar bölümünün kapatılacağı konusunda "Mimar Sinan Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı için hiçbir sıkıntı yok . Salı gününe kadar süre vermişler, ben pazartesi günü hallederim." sözlerine yer verdi.

Programın hemen başlangıcında Dündar, Muharrem İnce’ye yazılan şu mektubu okudu:

“Merhaba Muharrem amca ben Yaren. Seni çok seviyorum ve Türkiye için olan düşüncelerini çok takdir ediyorum. Biz çocukların geleceği için, eğitim sisteminin düzelmesi için senin kazanmanı çok istiyorum. Sana her konuda güveniyorum. Çocukların istedikleri okullarda okumasını istiyorum. Bunu da sadece senin başarabileceğine inanıyorum.”

İnce'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Özellikle yaşlı ve çocuklardan gelen mektupları Çankaya Köşkü'nde sergileyeceğim.Pazar günü birinci turda halledilecek. Para vererek yalan haberleri dolaşıma sokuyorlar. Bunlar boş işler. Ses kaydı FETÖ'cülerin esiriydi. TRT Genel Müdürü'nü tutup kulağından attığımda haksız mıyım? Anayasada TRT'nin tarafsız olduğunu yazar. Gün ışımadan sandığa gidin, seçim kurullarının önünden ayrılmayın, YSK'nın önüne sandalye koyup orada bekleyeceğim. Gidemediğim illere de cumhurbaşkanı olarak gideceğim. Bu tsunami.

Mimar Sinan Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı için hiçbir sıkıntı yok . Salı gününe kadar süre vermişler, ben pazartesi günü hallederim.

Karamollaoğlu benim için Meral Hanım için dedi. Seçildikten sonra ben de diyorum cumhurbaşkanı yardımcılığına onları davet edebilirim.

Erdoğan'ın buzdolabına katkısı oldu. Erdoğan'dan önce de buzdolabı vardı ama içini o boşalttı.

Sen 16 yıl ülkeyi yönet. Sonra gel kek var, çay var, çorba var de. "

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar