için kaldı

MHP’nin milletvekili adayları belli oldu. Listede sürprizler var

24 Haziran’da yapılacak seçimlerde MHP’nin milletvekili adayları belli oldu.

MHP’nin milletvekili adayları belli oldu. Listede sürprizler var
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Mayıs 2018 Cuma 07:38

24 Haziran’da cumhurbaşkanı seçimleri ile birlikte yapılacak milletvekili seçimlerinde MHP’nin vekil adayları listesi açıklandı.

BAHÇELİ OSMANİYE’DEN ADAY OLDU, VURAL LİSTEDE YOK

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memleketi Osmaniye’den 1. sırada yer aldı. İstanbul 1. bölgeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın 1. sıradan, Celal Adan İstanbul 2. bölge 1. sıradan, Feti Yıldız ise İstanbul 3. bölge 1. sıradan aday oldu.

Ankara 1. bölgeden 1. sıradan Mevlüt Karakaya'yı aday olarak gösteren MHP listelerinde Ankara 2. bölgede ise 1. sıradan ise Sadir Durmaz yer aldı. Ankara 3. bölge 1. sırada ise Yaşar Yıldırım yer aldı. Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar da listeye Ankara 2. bölge 3. sıradan adını yazdırdı.

MHP'nin eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Oktay Vural listede yer almadı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Ziya ÖZER En beğenilen yorum
Hakan Bey merak etmeyin gelecek seçimlere hazırlayın Cüneyt Beyi alacaklar TBMM de göreceğiz kendisini.
HAKAN KOCA
MHP Genel Merkezi her zaman olduğu gibi Karaman Milletvekili Aday seçiminde yine büyük hata yaptı.Hareketin Karamandaki ağabeyi, büyük fikir adamı, bu davanın çilesini çeken Mustafa Diler ağabeyimizin oğlu, sevilen,birikimli ve taş gibi tavizsiz ülkücü bir bilimadamı ve gazeteci ,geçmişinde bir iğne ucu kadar şaibe olmayan ve anketlerde MHP'yi üst seviyelere çıkaran Cüneyt DİLER beyefendiyi sıralamaya bile almamış bakın son ankette sizin seçtiğiniz aday ve Cüneyt Diler'in durumu ne link:http://www.milletvekili.tv/karaman-milletvekili-adaylari bu linke bir bakında yaptığınız rezilliği görün.