için kaldı

MHP ‘hemşehri’ harekatını başlattı

23 Haziran’da yapılacak seçimlerde MHP’nin ‘hemşehri’ harekatını başlattığı belirtildi. Bu kapsamda parti yönetimim oy vermeyen seçmenle yüz yüze görüşecek.

MHP ‘hemşehri’ harekatını başlattı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
15 Mayıs 2019 Çarşamba 11:15

23 Haziran’da yapılacak seçimler için MHP çalışmalarına başladı. İl başkanlarını Ankara'da toplayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın önceki gün teşkilatla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıda 23 Haziran seçimleri için yol haritası çizildi. Türkiye gazetesinden Ebru Karatosun’un haberine göre, MHP yönetimi 31 Mart’ta sandığa gitmeyen 1 milyon 700 bin seçmenle yüz yüze görüşecek.

Sandığa gitmeyen seçmenin çoğunun milliyetçi muhafazakâr seçmen olduğu aktaran parti yönetiminin teşkilata, "Yüz yüze sohbet edince, insanların kafalarındaki bazı karışıklar gidiyor.

31 Mart’ta Binali Yıldırım seçimleri zaten kazanmıştı. Bu usulsüzlükler YSK kararıyla ortaya tescillendi. MHP olarak 23 Haziran'da da Binali Yıldırım’ın kazanması için çalışacağız" dedi.

Parti yönetimi, teşkilattan mahalle temsilcileriyle bir araya gelinmesini isteyerek "Biz, 'hemşehri harekâtı'nı başlattık. Kanaat önderleriyle ve derneklerle görüşüyoruz. İftar ve sahur programları var. Siz de mahalle temsilcilerine ulaşın. Oy vermeyen herkese gideceksiniz" talimatını verdi.

 

MHP
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar