için kaldı

Metin Külünk: AK Parti'de yer etmeye çabalayan kripto FETÖ'cüler var

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Habertük ekranlarında yayınlanan 'Kübra Par ile Açık ve Net' programına konuk oldu.

Metin Külünk: AK Parti'de yer etmeye çabalayan kripto FETÖ'cüler var
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
11 Ocak 2018 Perşembe 22:31

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Habertük ekranlarında yayınlanan 'Kübra Par ile Açık ve Net' programına konuk oldu. AK Parti'nin FETÖ ile mücadelesini anlatırken şu ifadelere yer verdi,

"FETÖ’nün hala silahlı bir kanadı var. Bunun farkında mıyız? Bildiğimiz ve emniyet güçleriyle paylaştığımız bilgiler var. Bunların bir kısmı adalet önünde hesap veriyor. Her bilgileri kamuoyuyla paylaşmak doğru olur mu? Bugün hala tutuklanmayan kurtarılmak istenen FETÖ’cüler var. Siyasette FETÖ’cüler var. İsim vermiyorum siyasetin bütün kanallarında FETÖ’cüler var. AK Parti’yi teslim almak isteyen FETÖ’cüler var. AK Parti’nin verdiği mücadeleyi durağanlaştırmak isteyen ve AK Parti’de baskı yapmak isteyen unsurlar var. Benim birlikte siyasete devam ettiğim isimlerin içinde FETÖ’cü yok. 40 yıldır bu ülkeyi takiye içinde saran bir yapının AK Parti gibi bir yapıyı rahat bırakmasını düşünebilir misiniz? Kriptolu FETÖ’cülerin AK Parti’de yer etmek için özel çaba sarf ettiklerini biliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği mücadelede ucunun nereye değdiğinin bir önemi yok ki. Nereye kadar gidiyorsa gitsin. Çünkü sokak her şeyi biliyor." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar