Meral Akşener: Cumhurbaşkanlığı adaylığım sürüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya geldi.

Meral Akşener: Cumhurbaşkanlığı adaylığım sürüyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
25 Nisan 2018 Çarşamba 14:14

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında gerçekleşen ikili zirve sona erdi. Kılıçdaroğlu ve Akşener gröüşmenin ardından kameraları karşına geçerek açıklamalarda bulundu. 

"100 BİN İMZA İLE ADAYLIĞIMI SÜRDÜRMEK İSTERİM"

100 bin imza ile İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adaylığını sürdürmek istediğini belirten Meral Akşener, “Kendilerini ziyaret sebebimiz üstün demokrasi hareketlerine teşekkür etmekti. Diğer taraftan merak ediyorsunuzdur, 25 Ekim'de kurulduk, 1 Nisan'da kurultayımızı yaptık. 100 bin imza ile İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adaylığımı sürdürmek istediğimi belirtmek isterim. Bir demokrasi katliamının önüne geçildi, tekrar teşekkür ediyorum. Partimizin sloganı da Türkiye ve milletimiz iyi olacak.” açıklamasında bulundu.

"24 - 25 HAZİRAN'DA BU ÜLKEYE DEMOKRASİYİ GETİRECEĞİZ" 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ardından basın açıklamasında bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, “Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, biz demokrasiyi savunanlar hangi parti olursa olsun 24 Haziran ve 25 Haziran'da bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Bundan yüzde yüz eminim. Demokrasi birlikteliğini sürdürmenin önemli olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar