için kaldı

Menderes Türel ile Gürsel Tekin arasında 'bankamatik memuru' polemiği

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Menderes Türel ile CHP’li vekil Gürsel Tekin ve yeni başkan Muhittin Böcek arasında ‘bankamatik memuru’ polemiği yaşandı. Türel, Tekin ve Böcek’in iddialarını ispatlamaya davet etti

Menderes Türel ile Gürsel Tekin arasında 'bankamatik memuru' polemiği
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
12 Nisan 2019 Cuma 10:52

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin sosyal medyadan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘bankamatik memurları’ ile doldurulduğu iddia etti.

CHP’li Tekin, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız SN Muhittin Böcek, tam 4.000 bankamatik memurunun işine son verdi. Adana'da bankamatik memuru sayısı yaklaşık 6.000. SN. Zeydan Karalar da bu kişiler için gerekeni yapacağını açıkladı. CHP var, milletin sırtından geçinenlere geçit yok” dedi

Menderes Türel’den yanıt!

Menderes Türel bu iddialara sosyal medya hesabından ‘ispatlayamazsınız müfterisiniz’ sözleri ile yanıt verdi. Türel şu ifadeleri kullandı:

“Köşeme çekilip etliye sütlüye karışmayayım istiyorum ama attığınız iftiralar inanın kargaları güldürür. Seçimlerde bir sürü iftira attınız ve kazandınız, hayırlı olsun.

Konuşmak istemiyorum ama mecbur bırakıyorsunuz. Şu anda belediyede göreve başladınız ve tüm bilgiler elinizde. Antalya Büyükşehir Belediyesinin toplamda taşeron dahil 12 bin personeli var. Bunun Sayın Gürsel Tekin 4 bininin bankamatik olduğunu ve Sayın Muhittin Böcek tarafından işten çıkarıldığını söylüyor.

Bu personelin 4 bini bankamatik ise Antalya'da gurur duyduğumuz katlı kavşakları, raylı sistemleri, altyapıyı, üst yapıyı ben kiminle yaptım Allah aşkına".

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar