Memurluk kalkıyor mu? Bakan Jülide Sarıeroğlu açıkladı

Memurluk kalkıyor mu? Bakan Julide Sarıeroğlu açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu memurluk kalkıyor iddialarını TRT Haber ekranlarında kesin bir dille yalanladı.

Memurluk kalkıyor mu? Bakan Jülide Sarıeroğlu açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
1 Mayıs 2018 Salı 16:35

Memurluk kalkıyor mu? Bakan Jülide Sarıeroğlu açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu memurluk kalkıyor iddialarını TRT Haber ekranlarında kesin bir dille yalanladı. Sarıeroğlu, "Memurluk ortadan mı kaldırılıyor diye söylentiler var. Sanki böyle bir adım atılacakmış gibi kara propaganda başlamış durumda. KPSS ile memur alımlarımız, sözleşmeli personel alımlarımız, kariyer mesleklerle ilgili kamuda alımlarımız devam ediyor." açıklamasında bulundu.

"En önemli şey emeklilerin bayram ikramiyesi"

Bakanlar kurulu sonrasında Başbakan Yıldırım ekonomi paketiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Konuyla ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "En önemli şey emeklilerimize bayram 1000 liralık bayram ikramiyesi. Ben hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 11,5 milyon dosya üzerinden bu ikramiyeleri vereceğiz. SSK Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri faydalanacak bu haktan. Şehit yakınlarımız, gazilerimiz faydalanacaklar. Emekli olan geçici köy korucularımız, Kore, Kıbrıs, aylık bağlanan sivil vatandaş da faydalanacak. 12,3 milyon kişiyi inşallah bu haktan faydalanmış olacaklar.” dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar