MC Havacılık ismi Hüseyin Başaran'ın çocukları Mina ve Can'ın baş harfleri mi?

MC Havacılık kimin? Şirketin ismi Hüseyin Başaran'ın çocukları Mina ve Can Başaran'dan mı geliyor?

MC Havacılık ismi Hüseyin Başaran'ın çocukları Mina ve Can'ın baş harfleri mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
14 Mart 2018 Çarşamba 16:12

Ünlü İşadamının kızı Mina Başaran Dubai'ye bekarlığa veda partisi dönüşü şirkete ait olan özet jetin düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Başaran Holding'e ait olan jetin düşme nedeni hala bilinmezken jet hakkında açıklama yapan MC Havacılık'ın kimin olduğu merak ediliyor. MC Havacılık hakkında merak edilenler arasında şirketin baş harfleri. MC Havacılık kimin? Şirketin ismi Hüseyin Başaran'ın çocukları Mina ve Can Başaran'dan mı geliyor?

Ünlü iş adamı Hüseyin Başaran ile mutlu bir evlilik süren Beril Başaran çiftinin bir kızı bir oğlu var. Kızı hayatını uçak kazasında kaybeden Mina Başaran, oğlu ise Can Başaran. MC Havacılık Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran'dır. İşadamı Hüseyin Başaran kızı Mina ve oğlu Can’ın isimlerinin baş harflerini kullanmıştır.

MC Havacılık Hakkında Bilgi

MC Havacılık, şirketin 2012 yılında hayata geçirdiği uzun dönemli stratejinin bir sonucudur. Çalışmalar sonucunda, gelişen ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan ülkemizde, ulaşım sektörünün gelişimine paralel olarak özel jet işletilmesi ve kiralanması için çalışmalara başlanmıştır. Şirketin toplam iki adet Challenger 604 ve Global Express marka business jeti ayrıca uçak hangarı bulunmaktadır.

Şirketin Challenger 604 marka business jeti İran'ın Tahran bölgesinde düşen jettir.

Başaran Holding Hakkında Bilgi

Farklı sektörlerde başarılı projeleri hayata geçirerek büyüyen ve 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şu an üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. İlk olarak fındık ticareti ile faaliyete başlayan 'Başaran Entegre', kısa sürede Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur. Günümüzde Gıda'nın yanı sıra; Yatçılık, Finans, İnşaat, Turizm, Havacılık, Çimento ve Enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Yatırım Holding, yenilikçi ve vizyoner tavrıyla sektörün belirleyici isimlerinden olmuştur

Yatçılık sektöründe lüks mega yat üretiminde CMB Yachts ile önemli bir marka olan Başaran Yatırım Holding, inşaat alanında da Türkiye’nin en değerli lokasyonların da birçok projeyi hayata geçirmektedir. Turizm alanında da varlığını sürdüren Başaran Yatırım Holding, Bodrum Ramada Resort ve Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention ile bu alandaki yatırımlarına devam etmektedir. Başaran Yatırım Holding kısa sürede sağladığı başarıların altında yatan prensipler aynı zamanda tüm sektörlerinde uyguladığı kalite politikalarının da temellerini inşa emektedir.

Başaran Holding'in Kuruluşu

Başaran’ın temelleri 1930 yılında Yakup Başaran tarafından Trabzon’da atılmıştır. Fındık ticareti ile başlayan bu girişim Başaran’ı 1954 yılında fabrika haline getirmiştir. Başaran, Türkiye’nin ilk fındık ihracatçıları arasında yer almıştır. İkinci nesil ile Faruk Başaran yönetimine geçen Başaran Gıda, Türkiye’nin önde gelen fındık firmaları arasında yerini almıştır.

Yurtdışı pazarında yer bulmuş ve bugünkü Başaran Gıda entegre tesislerinin temelleri atılmıştır. 1995 yılında, Hüseyin Başaran devraldığı görev ile Başaran Gıda’yı Türkiye’nin en modern entegre fındık işleme tesisi haline getirmekle yetinmeyip gıdanın yanı sıra; yatçılık, finans, inşaat, otelcilik, havacılık ve enerji olmak üzere 7 sektörde yatırımlar yaparak, Başaran Yatırım Holding büyümesini sağlamıştır.

Başaran Gıda, Kredi Finans Faktoring, Başaran Enerji, Başaran İnşaat, Ramada Resort Bodrum, Ramada Plaza Trabzon, CMB Yachts ve MC Havacılık şirketlerini bünyesinde barındıran Başaran Yatırım Holding, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda en iyi hizmeti vermek ve her zaman müşteri memnuniyetini ve güven ilkesini temel almaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar