için kaldı

Maltepe'de kadın cinayeti! Komşusunu katletti!

Maltepe Başıbüyük'te 22 yaşındaki bir kişi, hastanede çalışan kadını bıçaklayarak öldürdü.

Maltepe'de kadın cinayeti! Komşusunu katletti! - Sayfa 1

Olay sabah 08.00 sıralarında Başıbüyük Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 22 yaşındaki Muharrem E. devlet hastanesinde idari bölümde çalışan komşusu Ayşegül Aktürk'e (36) karşı ilgi duyuyordu.

1 10
 
Maltepe'de kadın cinayeti! Komşusunu katletti! - Sayfa 2

Ancak Aktürk'ün karşılık vermediği öğrenilen Muhammet E. dehşet saçtı. Eşinden boşanan ve 2 çocuk annesi kadın sabah işe gitmek için evden çıktığı sırada Muharrem E. tarafından yolu kesildi.

2 10
 
Maltepe'de kadın cinayeti! Komşusunu katletti! - Sayfa 3

Çıkan tartışma sırasında Muharrem E. bıçakla Aktürk'e saldırmaya başladı. 2 çocuk annesi kadın aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı. Sesi duyan saldırganın kardeşleri Meryem ve Murat araya girmeye çalıştığı sırada ellerinden yaralandı. Saldırgan daha sonra aynı bıçakla kendini ağır şekilde yaraladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

3 10
 
Maltepe'de kadın cinayeti! Komşusunu katletti! - Sayfa 4

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan ve çok kan kaybeden sağlık çalışanı Ayşegül Aktürk'ü ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Aktürk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatın kaybetti. Kendini yaralayan zanlı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

4 10