CHP'li Tanal'dan Semiha Yıldırım paylaşımı

CHP'li Tanal, sosyal medyadaki Semiha Yıldırım-Dilek İmamoğlu kıyaslamalarına ve Yıldırım aleyhinde sarf edilen çirkin sözlere tepki gösterdi. AK Parti'li Yeneroğlu, paylaşımı nedeniyle Tanal'a teşekkür etti.

CHP'li Tanal'dan Semiha Yıldırım paylaşımı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
6 Nisan 2019 Cumartesi 20:13

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında sosyal medyada yapılan olumsuz paylaşımlara tepki gösterdi. Tanal'ın paylaşımını alıntılayan AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu teşekkür etti.

"Hepimizin annesi, ablası..."

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Semiha Yıldırım hakkındaki olumsuz paylaşımlara, "Hepimizin annesi, ablası kadar güzel bir Anadolu kadını, öğretmenimiz. Saygıyla hürmet ediyorum, rencide edici paylaşımlar yapan alçakları nefretle kınıyorum" ifadeleriyle tepki gösterdi.

AK Parti'den teşekkür

Tanal'ın paylaşımını alıntılayan Yeneroğlu, "Bu hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederim Mahmut Tanal abi. Daha güzel ifade edilemezdi. Ülkemizin güzel insanlarını birbirine düşmanlaştıran nefret dolu dile hep birlikte karşı çıktığımız nispette ülkemiz çok daha güzel olacak ve ancak böylece hep birlikte Türkiye olacağız" ifadelerini kullandı.

Dilek İmamoğlu da tepki göstermişti

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu da, kendisiyle Semiha Yıldırım'ı kıyaslayanlara, "Bu tarz paylaşımların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Eğer bir aşağılama ya da güzelleme yaptıklarını sanıyorlarsa bilmeliler ki beni de aşağılıyorlar. Çünkü ben Sayın Semiha Yıldırım’ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Onların tercihi de böyle. O yüzden bu paylaşımı hiç iyi niyetli bulmuyorum" yanıtını vermişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar