Lucescu’dan sert açıklama: Aptalca bir gol yedik

Trabzon’da oynanan Rusya karşılaşması sonrası açıklamam yapan A Milli Takım teknik direktörü Lucescu, yenilen golün aptalca olduğunu söyledi

Lucescu’dan sert açıklama: Aptalca bir gol yedik - Sayfa 1

Türkiye - Rusya maçından sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Lucescu, ikinci 45 dakikada oyuna hükmettiğimizi dile getirdi. "Yazık, kaybettik. İyi bir maç oynadık. İkinci yarıda oyuna hükmettik. Ruslar geri çekilmedi aslında ve biz 4-5 tane gol pozisyonu ürettik. İnanılmaz formda bir kalecileri vardı bugün." ifadelerini kullandı.

1 11
 
Lucescu’dan sert açıklama: Aptalca bir gol yedik - Sayfa 2

2018 Dünya Kupası'nda da aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Rusya'yı yorumlayan tecrübeli çalıştırıcı, 

2 11
 
Lucescu’dan sert açıklama: Aptalca bir gol yedik - Sayfa 3

"Bütün Rus oyuncularına baktığımız zaman iyi bir turnuva geçirdiler. Hepsi 90 dakika oynayabilecek oyunculardan kurulu bir takım. Çağlar ve Okay sezonun ilk maçını oynadılar. Serdar Aziz de kendi kulübünde oynamadı." dedi.

3 11
 
Lucescu’dan sert açıklama: Aptalca bir gol yedik - Sayfa 4

Yeni bir ekip kurduğunu söyleyen Lucescu, "Takım bir şeyler göstermeye başlıyor, ancak şu anda fizik değil, oyunu teknik olarak götürüyoruz. İkinci yarıda iyi bir maç çıkardık ve dediğim gibi çok yazık. Bütün oyuncularımızın hepsi formda olamıyor. Çünkü kendi kulüplerinde oynamıyorlar." yorumunda bulundu.

4 11