için kaldı

Erdoğan son noktayı koydu: Literatürümüzde Uber diye bir şey yok

Esnaflarla iftar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan Uber konusunda son noktayı koydu. Erdoğan, “Bizim literatürümüzde UBER diye bir şey yok. UBER olayının korsan taksicilikten bir farkı yok. UBER konusu bizde bitmiştir” dedi

Erdoğan son noktayı koydu: Literatürümüzde Uber diye bir şey yok
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
25 Mayıs 2019 Cumartesi 08:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi. Erdoğan burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuşmasının başında, "Birkaç çürük elmanın nezih ve büyük ailenin adını lekelemesine izin vermedin sizi hak ettiğiniz konuma getirmek için hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İstanbul’a yaptığımız yatırımların ilhamını sizlerden aldık. Taleplerini tavsiyelerinizi aldık ve çözüm için kolları sıvadık. Hamd olsun el birliğiyle İstanbul'u bir dünya şehri haline getirdik. Eksiklerimiz yok mu? Elbette var. Bunları birlikte çözeceğiz. Yeter ki gönül bağımız güçlü olsun, yeter ki kalpten kalbe giden o yol hep açık kalsın" sözlerine yer verdi.

Erdoğan, “İstihdam desteği ile düşük faizli kredi desteği ile sizlerin hep yanında olduk. ÖTV’yi sıfırlamıştık gerekirse önümüzdeki ay sonu biten bu uygulamanın süresini de uzatabiliriz” açıklamasını yaptı.

“Bizim literatürümüzde UBER diye bir şey yok”

"Taksiler konusunda hala şikayetler geliyor. Milli bir yazılım olan taksi uygulaması şehir içi ulaşımda önemli bir ihtiyacı karşılayacaktır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini son dönemin en çok tartışma konusu olan Uber'e getirdi.

Erdoğan şunları söyledi:

İstanbul'u dünya şehri haline getirdik, eksiklerimizi beraber çözeceğiz. Önümüzde çözülemeyecek hiçbir mesele, aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Taksi şoförlerimizin çağın gerekleriyle donatılması gerekiyor.  Bizim literatürümüzde UBER diye bir şey yok. UBER olayının korsan taksicilikten bir farkı yok. UBER konusu bizde bitmiştir. Böyle bir şey yok.

İstanbul halkının bir yanda 212 bin diğer yanda 30 bin oyuna halel gelmesine göz mü yummalıydık? 31 Mart'ta gerçekten hakkıyla seçimi kazanmışsanız 23 Haziran'da yine kazanırsınız. Ortada yargı kararıyla da kesinleşmiş olan vahim şüpheler varken seçimin yenilenmesine böylesine şiddetli bir şekilde karşı çıkılmasını doğrusu manidar görüyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar biz milletimizin hakkını, hukukunu savunmayı sürdüreceğiz. Sandıklara yeteri kadar sahip çıkamadığımız için bizim eksiğimizin, hatamızın, yanlışımızın da bir nebze payı var. Peki hırsızın hiç mi suçu yok?”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar