için kaldı

Bakan Varank'tan Sedat Peker'e: Kuklacıları iyi tanıyoruz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, son dönemde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan açıklamalarda bulunan Sedat Peker ile ilgili konuştu

Bakan Varank'tan Sedat Peker'e: Kuklacıları iyi tanıyoruz - Sayfa 1

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen, Türk Standardları Enstitüsünün 60. Olağan Kurul Toplantısı'nda konuştu.

1 10
 
Bakan Varank'tan Sedat Peker'e: Kuklacıları iyi tanıyoruz - Sayfa 2

Bakan Varank, burada yaptığı konuşmada organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in videoları sonrası başlayan tartışmaları değerlendirdi.

2 10
 
Bakan Varank'tan Sedat Peker'e: Kuklacıları iyi tanıyoruz - Sayfa 3

"BUNLARDA KUKLA BİTMEZ, AMA BİZ KUKLACILARI ÇOK İYİ TANIYORUZ"

"Son dönemde aynı zihniyetin, kendine bulduğu bir kukla üzerinden, bakan arkadaşlarımıza ve partimize yönelik bir operasyona giriştiğini görüyoruz" diyen Varank, şöyle devam etti:

3 10
 
Bakan Varank'tan Sedat Peker'e: Kuklacıları iyi tanıyoruz - Sayfa 4

"Bunlarda kukla bitmez, ama biz kuklacıları çok iyi tanıyoruz. Türkiye'nin suç örgütleriyle kol kola girmiş, çetelerle ağız birliği yapan bir muhalefetle kaybedecek tek bir dakikası bile yoktur. "Biz karşımızda temiz muhalefet istiyoruz; ama mevcut muhalefet partilerinin yönetimlerinden bir umudumuz yok.

4 10