Küçük çocuğu 'kola alacağım' diye kandırdı

Adıyaman’da 7 yaşındaki M.Y şüpheli bir kişi tarafında ‘kola alacağım’ denilerek kandırılıp kaçırıldı. M.Y. 2 saat sonra 3 sokak ötede bulundu. Şüpheli şahıs her yerde aranıyor.

Küçük çocuğu 'kola alacağım' diye kandırdı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
26 Temmuz 2019 Cuma 09:24

Adıyaman’da meydana gelen olayda iddiaya göre evlerinin önünde oynayan M.Y.'nin yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, çocuğa kola ve yiyecek alacağını söyleyip götürdü.

Bir süre sonra çocuğunun sokakta olmadığı fark eden ailesi aramaya başladı. Aile, çocuklarını bulamayınca durumu polise bildirdi. Mahalleye gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

Ekipler yaptıkları araştırmada M.Y.'nin bir kişi tarafından elinden tutularak götürüldüğünü belirledi. Ekipler, çocuk ile yanındaki şüpheliyi bulmak için çalışma geniş kapsamlı çalışma başlattı. Aramalar sırasında ekipler Mustafa'yı 2 saat sonra evinin 3 sokak ötesinde buldu.

Çocuk Şube'de bilgisine başvurulan çocuk, ailesine teslim edildi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar